Gucci Gang. Sommarplaner!

 
Godmorgon! Idag är det påsk, skönt att vara långledig under hela påskhelgen! Bloggar via mobilen för en gångs skull så det kanske inte blir ett så långt inlägg :) hur har ni det? Jag längtar såå till sommaren nu när det börjat töa ute och solen värmer mot kinden! 😍 här är allt bra, lite ont i halsen har jag men ska försöka bli frisk fort för har snart mycket solosångsövningar och min första konsert framför mig! en underlig fråga...har du/ni någonsin gjort nåt ni ångrar? Liksom riktigt mycket?? Många har, även jag, och livet är ju fullt av surprises but you live and learn! Ligger dom bäst i sängen med Dani som andas så mjukt mot min axel❤️ Tänk att vi bara var vänner först...när jag först träffade honom hade nog ingen av oss trott detta...men han gör mig gladare än jag kanske borde vara, han får mitt hjärta att slå några extra slag och får mig att känna mig värd något igen...jag hade glömt hur det kändes...hemskt att skriva och säkert också att läsa, men love makes you blind och my old love är något jag ångrar att jag satt så fast i och trodde att jag aldrig skulle finna någon annan, men som en väldigt speciell person till mig sa en gång: det finns alltid nån annan, nån bättre, som förtjänar dig! Och hon hade rätt!
I mitt liv just nu har jag när det kommer till vänskap lite oroligt med någon men försöker att inte grubbla på det och låta det spela ut sitt spel så att säga, orkar inte stressa mer. Och hoppas på ljusare more memorable moments både med nya och gamla vänner❤️😊! I augusti ska jag och Dani på Weekend Festival😍 fatta hur grymt!!!!är såå taggad!!!!!!
Ligger som bäst och hör på Volbeat och har inga direkta planer inför detta år, ska spara pengar till min L.A resa som jag hoppas blir av inom närmaste åren, och sjunga på scen, campa med vänner, och bara försöka njuta av livet! Annars har det inte hänt så mycket nytt i mitt liv just nu, festat på krogen en del och ikväll, påsken till ära ska jag och Dani till mörby och dricka och kolla in påskbrasan! Ha de gött, sup med måtta, så ses vi igen! CIAO^^