Sommar och helgen som varit!

Halloi! Hur mås det? ^^
Själv är allt bra, uppträdde för första gången på scen igår med solosången, nervöst men roligt! Just nu är det onsdag och klockan är redan 5 över 11 på kvällen så jag borde sova men får förstås inte sömn, too much thoughts så jag tänkte att jag skulle skriva av mig lite, äntligen tittar vårsolen fram och imorgon lovade dom ganska varmt också😍 sköönt! Längtar till sommaren!
(null)

Under helgen som var, var jag och Dani till Esbo, Sello och shoppade, hittade en massa men RIP bankkonto -130€ 😂, men är jätte nöjd! Har även funderat på att börja youtube vlogga igen men får se med motivationen! Lovar inget!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Där fick ni en heeel bildbomber haha, nä men haft en rolig och intressant helg, druckit, ungåtts med vänner och t.om. haft en omröstning på min instagram!
Om ni vill adda mig så heter jag: jessi6991 på både Snapchat och Instagram.☺️
Annars är allt bra, stressen börjar avta, bowling inkommande helg, eventuellt lite bilfix och dimissionskaffe då både Anne och Jessi blir klara från sina studier😍 så stolt över dem! Tänk att det snart är 4 pr sen man själv blev klar..nu står man här med 2 examensutbildningar i handen och påväg mot nya mål i livet! Funderar t.om. att studera till klasslärare på Helsingfors universitet i framtiden, får se får se...
Men just nu stannar jag här i lilla Ekenäs, jobbar på som vanligt på skola och eftis och trivs med det jag gör!😇👍🏻
Som ni även kan se på en utav bilderna lyckades jag tappa ner mobilen några trappsteg...woops!
Ja just det, jag har ju blivit brunett nu också...vem hade trott det? Så ofta som jag byter hårfärg, men trivs verkligen i det och det sliter inte alls lika mycket på håret som andra färger, längtar bara till sommaren så jag kan få solblekt hår ^^, just nu drömmer jag mig även bort till södernresor😍🙌🏻. Nå i augusti blir det WEEKEND konsert med Dani❤️
Men nu ska jag försöka sova, jobb imorgon igen. Men snart är det fredag hörni! Ha det gött!
CIAO!

Kommentera här: