Sångkurs, förlovning, fakta om mig du aldrig visste!

Jag är såå taggad <3 :D på fredag börjar min solosångskurs och skall sjunga från 18-18.30 varje fredag framöver, vet åtminstone vad min första fråga kommer vara: i beskrivningen stod det att vi själva får sjunga av genrer vi känner oss bekväma i, kan jag sjunga Disney låtar? Hör som bäst på Mulan -I´ll make a man out of you, O-M-G! är besatt av Disney, det blir aldrig gammalt!!!
 
Ögonläkaren ringde ju också i förra veckan, goda nyheter...mitt öga klarar det tryck vi mätte upp så jag har inte glaukom och kommer inte behöva medicin, men årlig kontroll framöver.
Min examensplan är godkänd så nu är det bara att köra igång på jobbet, ca. 75% avklarat av min vuxenutbildning som eftisledare och skolgångsbiträde :D
 
Och just det, har förlovat mig i helgen <3 (Noo, inget bröllop att vänta) jag tror inte på att man skall gifta sig inom 1 år efter förlovningen, jag ser det som ett tecken på evig kärlek (detta är förstås individuellt) bara min åsikt! OKOK :)
<3 Älskar honom!
 
Älskade vänner saknar er!
<3
 
Och YES!! någon annan lika taggad som jag inför nästa uppdatering av sims?? DJUR! Finally, kommer göra en uppfackad version av frida hahah :D
Snart skall jag även beställa ny tid till frisören för en liten färgning, något naturligt, lite ombré kanske? :) Don´t worry, håller mig nog blond så långt det går, men vägrar försöka hemma mer...Vi har ju sett hur det går xD
 
 
okej, skall vi ta lite "vardagsfakta om mig"? För er som läser min blogg som inte vet så mycket om vem jag är osv....
 
namn: Jessica
ålder: 20 (21 år den 9:onde oktober) tyvärr på en måndag :c
hobby: sjunga, filma till min youtube kanal och umgås med vänner
relationstatus: förlovad <3
favoritmat: Harolds lövbiff
favoritfärg: Lila, svart och grå
högsta önskning: sjunga i idol
värsta rädsla: se någon anhörig eller nära lida/dö, bli blind
sjukdom/svårigheter: hyperventilation
 
weird 2 know:
jag har finsk sambo, suger själv på finska, måste räkna på fingrarna när det är ett 2 siffrigt tal eller högre, kan inte korsa båda ögonen, har tandställning, är rädd för höjder över två meter, har tics som t.ex. att spotta flertal gånger eller röra vid trä, lärde mig cykla utan stödhjul på andra kalss, var alltså 8 år, lärde mig simma utan hjälp först vid slutet av 7:de klass var då alltså ca. 13 år, älskar att prata men är väldigt blyg, är rädd för mörkret, har blivit mycket mobbad i högstadiet, skulle haft en bror men han dog en dag gammal 4 år före jag föddes, har lika dåligt tålamod att vänta som en två åring utanför en godisbutik, kan flytande engleska och några ord japanska (WOW too much anime), har aldrig åkt längre än till turkiet, biter på naglarna, aldrig rökt eller testat på tobak.
 
Jag är en väldigt öppensinnad person, snäll och kreativ, men blir lätt sårad, pratar för mycket om saker vissa inte borde höra eller veta, svårt att hålla hemligheter men what matters stays! är pedant och älskar att städa, fobi för magsjuka och bakteriefobi överlag, klaustrofobi och väldig känslig är jag med, gråter nästan varje kväll, ibland glädjetårar, ibland för saker som hänt för flera år sen, hatar min kropp som tyvärr de flesta andra tjejer runt om i min ålder :/ älskar hundar, hatar katter, vill ha en sköldpadda, om jag kunde ha en superkraft skulle det vara att vara osynlig, hatar att läsa böcker men älskar serietidningar som Kalle Anka, förlåter alltför lätt, är en shoppaholic, kan inte hålla i pengar, drömmer mycket och stort, lite för mycket ibland xD, älskar barnfilmer, vissa kallar mig omogen men jag kallar det "ung och njuter av det så länge jag kan", är skeptisk och tror att det finns "en annan värld", dvs det övernatuliga är inte alls omöjligt med andar osv..
 
Såå that´s me :) hur är det med er? stämmer något av detta in på er med :D vore intressant och veta, adda på snapchat eller följ mig på instagram för mera: jessi6991, är dagligt aktiv där :)
 

Kommentera här: