Family! <3

Blev och tänka när jag var ute på länk med Frida...varje dag man vaknar upp i en varm säng, man andas, man är frisk och vid liv, har en familj som älskar en, vänner som bryr sig...så ska man vara j#vligt lycklig! Man går ju inte och tänker på sådant 24/7 men lyd mitt råd...stanna upp och tänk på livet ibland, hur bra vi har det trots att vi klagar på en det ena och det andra...vi har så brått att växa upp, få en utbildning, jobba, flytta hemifrån, resa utomlands, bygga upp en egen familj, att vi glömmer bort dessa saker...man borde respektera och vara tacksam över allt man har! Vi kanske bara lever en gång, så stanna upp, ta ett djupt andetag och LEV!
 
Och efter en hel del seriöst snack....har ni sett mina senaste Youtube videon? :) KOLLA! Och berätta vad ni vill se till näst!
 
Sommaren närmar sig med stormsteg, har 90% säkert sommarjobb men vet inget om hösten ännu, måhända man blir arbetslös :/ men då tackar jag för det lilla jag fått göra hittills, att hitta ett jobb man dessutom trivs med är nåt att vara tacksam över!