Ångest eller bara känslomässigt?

Ikväll skriver jag ett litet "ångest" inlägg...Har den närmaste tiden kännt mig ganska nere om kvällarna, låg, dyster och deprimerad, stressad inombords som om jag skulle vilja explodera och gråtfärdig...Hemskt, och detta händer då bara på kvällarna, vilket leder till små förunderliga attacker...panikattacker, som i sin tur eder till en hyperventilering som mina trogna läsare redan vet en del om...Vill skriva ett litet inlägg för att få ut lite ångest känslor för kvällen...Skratta och gråta gör vem som helst dagligen, men att måsta stå ut med detta "livssymptom" suger!!! rent utsagt! Utbränd till tusen...:( Men dock har jag otroliga vänner, underbar pojkvän och härlig familj som stöttar en i jobbiga situationer <3 Tack alla!
"They tell me to keep calm and stay strong, but if I got no other choice than burst out Crying, will they still try to calm me down after that?"
Det är klart att vi alla har våra dåliga dagar, och jag säger inte att jag är den ända som detta sker åt, men alla behöver inte heller gå igenom detta, tack vare en otrolig person som stöttat mig sedan födsel, som alltid funnits där för mig och vet PRECIS vad jag genomgår klarar jag av dagen bättre <3
Det finns många ord och uttryck för en panik/ångest attack, men en total panikattack...en ordentlig sådan, då du förlorar dig själv helt, bortförd bakom dina egna tankar, allt svartnar och du ser inget genom tårarna, känns som någon annan tagit bestyr över din kropp och dina sinnen, som om du sakta stryps av ditt inre jag...ibland känns det som om jag har en helt annan person/vilja inom mig som bara kan uttryckas genom hyperv...Men hur förklarar man sådant för att någon annan skall förstå och kunna sätta sig in i ens situation för att försöka hjälpa...I guess you just have to try, even if it seems hopeless...

My worst fear...Att stöta bort de jag mest älskar på grund av detta, att folk kallar en "freak" utan att ens känna till orsaken...där går min gräns, men det är inte heller så att jag bryr mig desto mer :)
Trött? Snarare utmattad av allt detta...Men nu ska jag inte tillbringa resten av kvällen med mer gråt eller så...Nu och äta! Ha det bra, eller bättre än min kväll! :)