What I want...

Idag kommer jag skriva ett litet inlägg om saker som står på min "To Do list" :))
Har länge funderat på ett nytt skrivbord till rummet, något i stil med detta:

Och därmed vill jag även ha en helkroppsspegel i rummet, har bara en liten just nu :)

Skulle även vara drömmen med lite "wall stickers" här och där i rummet, tyvärr är mina tapeter mörkrosa så jag borde ha lite mer vit inredning och ljusare väggar för att det skulle passa, och att få ha en "tegelstensvägg" vore så underbart <3 Kanske inreder något större och liknande när jag flyttar hemifrån, but for now...Låter jag drömmarna hålla i sig ;)
Och såklart som de flesta, tja...ALLA tonårstjejer har man ju såklart en dröm om att hitta "den rätte" men det hör ju knappast in till min "To Do list" haha, eller? ;)
Bläddrade igen TUMBLR lite och hittade detta:
:') <3 Någon som minns? Disney Cartoons, good memories R.I.P Childhood...Nåja, jag taggar marknaden som fan och för varje dag är vi ett steg närmare, kommer troligtvis spämma er med ett inlägg av markanden för i år såsom förra året, någon som kommer ihåg? Annars kan ni ju alltid bläddra tillbaks i några av mina gamla inlägg...:3 Men mer om det i ett senare inlägg, än är det någon vecka tills dess. Har bestämt för att hålla håret rött då många tyckte det var mera mig :) VI tar ett exempel från förra årets marknad (vilket jag troligtvis kommer ångra att jag visar men...)
Jag Marknaden 2013:
HAHAHAHA....nej -.-
I alla fall...
Snart är det exakt 1 år sedan jag krockade...12 September 2013...
(Usch....blondinen själver) xD
Ï år hoppas vi på att jag håller mig i skinnet....;)
 
Jag har börjat läsa och kolla på MoaMurderess eller EpicFaiil som hennes blogg heter...En helt klart UNDERBAR tjej som är otroligt söt, utåtriktad och rolig, älskar hennes ideér och kreatvitet. Keep going girl! :D
http://www.epicfaiil.se Ifall ni vill gå in och kolla :)
Hon är min förebild atm ^_^ och såklart diggar jag hennes hår *_* <3<3
Nu ska jag fortsätta kvällen med lite food, facebook och youtube, njuter av söndagkvällen då jag är ledig imorgon ;P See ya!