I need a break...

Trots att sommarlovet är här om ca.1 och en halv månad känner jag verkligen för att ta en lång paus nu! Vi har påsklov och jag har känt mig otroligt stressad de senaste veckorna...IA:n, bilskolan, skolan...ALLT! Det låter kanske chill men det är jobbigt i längden...Vill bara ha pengar och resa bort till USA....Min stora dröm <3
Har fortfarande inte uppdaterat er med några egna bilder men om solen lyser upp under påsklovet så LOVAR jag att släpa ut mig själv i naturen och fotografera lite ;)
I helhet så tycker jag själv att jag har ändrats och utvecklats mycket under det senaste året...märkbart!
Och det känns bra, har alltid varit den tysta, osäkra, blyga tjejen, men sen jag började i axxell har jag vågat stå på mig mer, träffat nya underbara människor och helt enkelt mognat! Visst har det funnits de dagar som varit kämpiga men än står jag på båda benen! Wow, blev lite väl poetisk nu så innan det blir mera babbel försöker jag skriva om något...vettigare ;). Igår körde jag första gången inne i stan med bil! Det var spännande men även läskigt. Haha, kärringstopp då och då men skrattade mig igenom det ;)
 Gammal bild som säkert kommit upp förut på bloggen men i brist på annat får det bli så här :)
Ska jag vara helt ärlig så ÄLSKAR jag fullkomligt mitt röda hår! Det har växt otroligt bra sen jag tog bort hårförlängningarna och älskar att ha håret rött, alla, eller de flesta iaf tycker att jag passar bättre i brunt men jag har prövat på de flesta hårfärger och rött är nog min favorit!
Trollböle, the Place where my heart belongs to <3

Kommentera här: