Rip Avicii, netflix & chill, helgen...

Hej på er! 
Hoppas allt är bra! Här är allt okej, lite slö och ledsen över att helgen redan är över, om mindre än en timme på hundskola och sen far Dani hem dessutom....idag har vi vart och spelat far cry 5 hos pappa och sedan och äta till Harolds och sen sett på 47 meters down på med netflix and chill! Rekommenderar verkligen om ni inte har sett den! Sjukt obehagligt men spännande!
(null)

Och som säkert ingen av er kunnat undgå så har ju Tim Bergling AKA Avicii gått bort...mina tankar går till de anhöriga, rest in peace du gav så mycket åt oss fans!❤️😞 och det kusligaste var att jag t.om. röstat att han skulle få uppträda på Weekend Festival iår...well shit... (null)

(null)
Under helgen cruisade vi runt med bästaste Minna😍 (null)

(null)

(null)

(null)
Och det var väl det ja 😂 hoppas ni orkar med kommande veckan, själv har jag långa jobbdagar framför mig, tatueringspåfyllnad på fredag och solosångslektion imorgon samt tömma loppisbord med mamma, och nästa lördg har jag och Dani vart 3 månader tillsammans, vart far tiden?!
Och nu är det ju inte hellet långt kvar till sommaren! Exciting! Få se vad sommaren för med sig iår, hoppas på långa nätter med härligaste sällskapet, musik, dans och simma! Äta tonvis med glass, photoshoots, nattpromenader och förstås besök till sommarstugan i bromarv! Snart dags! 😍
Om inte före så filmar jag definitivt där om nåt ska läggas upp på youtube igen så få se få se...ha de gött!
CIAO!

Kommentera här: