Kort och gott!

Fredag imorgon, denna vecka har jag varit på praktik på skolan, kändes skönt att vara tillbaks och hjälpa i klassen som förra året.
Imorgon närstudiedag i egen skola i karis, och på lördag lägenhetsvisning för mig och Samu, hoppas på det bästa men vill inte få falska förhoppningar, vi behöver hitta något med billigare hyra, ekonomin är dålig just nu :/
Anyway har inte mycket att säga så hoppas ni får en bra helg <3 Kram!
 

Pojo Photoshoot hösten 2017!

Tidigare idag var jag och Samu ut på en roadtrip mot mitt banrdoms område, Pojo, eftersom solen lös så pass bra och det äntligen var lite varmare tänkte vi passaa på att fotografera lite, resultatet:
<3 Länge sen vi hade photoshoot, höstfärgerna börjar komma även om åkern lockade mest idag, älskar att fota och bli fotad :D tröjan är köpt på loppis för inte allt så länge sen tyckte den smälte bra in!

Ekenäs höstmarknad 2017!

Godmorgon!! :D En ny fräsh lördag, denna vecka har det varit fullt med vloggande för min del, en ny video kommer strax upp på min kanal in o kolla om ni vill!
 
Imagination Is Creation heter jag där!
 
Det har alltså varit Ekenäs höstmarknad och det har varit såå roligt!!
Tack till alla som kom fram och hälsade trots att jag inte hann prata så länge med alla! Videon blir kanske lite roligare att titta på :) 
Om ni är intresserade av att se vad till jag hittar på så kika in här på kanalen:
 
https://www.youtube.com/channel/UCWISItZ-b4Dab5z-PmGh00A?view_as=subscriber