Vi ska flytta!

Nu börjar skolstressen komma ikapp mig...allt ska vara klart till den 8.12 men har ännu två examenstillfällen kvar...blä...och vet ni vad? VI SKA FLYTTA! kommer inte spoila något mer ännu bara att vi kommer flytta in till centrum i november, ska försöka ta bilder av den nya lägenheten så fort jag kan, sen blir det packning, inköp av nya möbler...i smell IKEA! <3 :D och förhoppningsvis en vlogg till min kanal om ni vill ^^!
 
Idag anlände nämligen hyresavtalen in i vår brevlåda, vi var ju som jag skrev i förra inlägget i stan och se på en lägenhet och den blev vår om vi ville ha den, det är på tredje våningen alltså högst upp, imagine carrying a tvättmaskin upp 3 våningar (låter kararna jobba)  xD dessutom ingen hiss så blir det morgonjumpa med att ta ut frida, och ingen diskmaksin, men det är typ det ända negativa enligt mig, det roliga är att lägenehten är 49,5 kvm alltså exakt lika stor som pappas och ser likadan ut, men den blir nyrenoverad för vår del så kommer bli riktigt kul att se när det är färdigt!
 
Senare idag kommer jag åka in till stan på cruis/dejt med bästisen Jessica <3 skönt!
 
Och under helgen firar vi mig, är nervösare än jag trodde för allt som är på kommande!!!
 
Ska bli kul att bo inne i centrum och se hur Frida anpassar sig, blir ju mer livat men också bra träning för henne!
Det här blir fjärde lägenheten jag flyttar till på tre år...:'D
 
Ska bli såå spännande att få shoppa nya möbler!! I löv it!
Hösten är verkligen här dessutom, kallt, regnigt och höstlövens vackra färger är på G!
 
Har dessutom en tävling med mig själv, att försöka hålla mig från att färga håret så länge jag bara kan, har ju en del orangea toner och en enorm utävxt redan men vill inte slita på håret för mycket nu...låter det växa och istället för att bleka det typ varje månad får det sedan en rejäl makeover när det är dags hos någon duktigt frisör!
 
Har snart sett klart alla säsonger av how I met your mother :(((
What then?!
 
Klockan är runt 10, börjar jobbet 12 idag, tänker inte städa förrän till helgen trots att det kliar i fingrarna! xD
 
Kan bara inte smälta att vi idags skriver på avtalet till den nya lägenheten....oh well....ha en bra fortsatt vecka!
 
CIAO
 

Kommentera här: