Fullt upp!

Hej på er!
 
Haft fullt upp detta höstlov, packat och packat, men nu längtar jag bara att få samtal om att vår nya lägenhet är färdig renoverad och att vi får flytta in!
 
Snart Halloween, taggad men vet inte ens varför? Det är inte så stor grej här som i U.S.A...Men i år ska jag inte klä mig till den traditionella zombie nurse, i år skall jag däremot vara en vampyr, försöka iallafall :D 
 
Skönt att ha höstlov samtidigit som skolbarnen <3 :) Hunnit med en massa.
 
Hur är det med er då? Har ju röstat fram om vilket språk min flyttvlogg skall vara på och ni röstade finlandssvenska mest, kommer vara konstigt att inte vlogga på engelska, får se hur det går, skulle såå vilja laga en massa youtube vidoen men har svårt att komma på vad jag ska filma....
 
Ha det bra! <3
 
 

It´s my birthday och mycket på G!!!

Idag fyller jag 21 år!! WOHOO! :D
Haft ett fullspäckat veckoslut, vi har umgåtts med vänner, haft kalas, varit till Ikea med mamma och haft såå roligt!
 
Nu är det snart dags att börja packa, flytta och en massa pappersarbete, skoluppgifter, jobb, fira min bästa vän som blir myndig på fredag den 13 :D Det ska drickas som bara den! Dagen efter kommer vi förhoppningsvis nyktra påbörja en sak som ni får ta del av senare ;)
Det här är en av mina absoluta favoritbilder! Jag kan fortfarande blicka tillbaks till den dag denna bild togs av oss, marknad 2014, vi började få upp en riktig kontakt tillsammans, min sambo skrev till mig för första gången, jag hade lånat hatten av en kompis och ville inte ge tillbaks den, I mean, LOOK AT US, we were badass ;)
fint väder, härliga människor, super feelis, check my hair!!! ALLT med den bilden...finns inte ord enough! <3
 
Snaart Jessi får du kuska runt på mig på våra traditionella möfö dejter, och tack för gårdagen, påminn mig att vi inte kör karaoke på Fé på fredan ;)

Vi ska flytta!

Nu börjar skolstressen komma ikapp mig...allt ska vara klart till den 8.12 men har ännu två examenstillfällen kvar...blä...och vet ni vad? VI SKA FLYTTA! kommer inte spoila något mer ännu bara att vi kommer flytta in till centrum i november, ska försöka ta bilder av den nya lägenheten så fort jag kan, sen blir det packning, inköp av nya möbler...i smell IKEA! <3 :D och förhoppningsvis en vlogg till min kanal om ni vill ^^!
 
Idag anlände nämligen hyresavtalen in i vår brevlåda, vi var ju som jag skrev i förra inlägget i stan och se på en lägenhet och den blev vår om vi ville ha den, det är på tredje våningen alltså högst upp, imagine carrying a tvättmaskin upp 3 våningar (låter kararna jobba)  xD dessutom ingen hiss så blir det morgonjumpa med att ta ut frida, och ingen diskmaksin, men det är typ det ända negativa enligt mig, det roliga är att lägenehten är 49,5 kvm alltså exakt lika stor som pappas och ser likadan ut, men den blir nyrenoverad för vår del så kommer bli riktigt kul att se när det är färdigt!
 
Senare idag kommer jag åka in till stan på cruis/dejt med bästisen Jessica <3 skönt!
 
Och under helgen firar vi mig, är nervösare än jag trodde för allt som är på kommande!!!
 
Ska bli kul att bo inne i centrum och se hur Frida anpassar sig, blir ju mer livat men också bra träning för henne!
Det här blir fjärde lägenheten jag flyttar till på tre år...:'D
 
Ska bli såå spännande att få shoppa nya möbler!! I löv it!
Hösten är verkligen här dessutom, kallt, regnigt och höstlövens vackra färger är på G!
 
Har dessutom en tävling med mig själv, att försöka hålla mig från att färga håret så länge jag bara kan, har ju en del orangea toner och en enorm utävxt redan men vill inte slita på håret för mycket nu...låter det växa och istället för att bleka det typ varje månad får det sedan en rejäl makeover när det är dags hos någon duktigt frisör!
 
Har snart sett klart alla säsonger av how I met your mother :(((
What then?!
 
Klockan är runt 10, börjar jobbet 12 idag, tänker inte städa förrän till helgen trots att det kliar i fingrarna! xD
 
Kan bara inte smälta att vi idags skriver på avtalet till den nya lägenheten....oh well....ha en bra fortsatt vecka!
 
CIAO