Något smått...

Söndag kväll, äntligen börjar jag bli frisk igen! :D Snuvan har lättat, ingen feber och mer ork! Så imorgon jobb igen, härligt! Saknar Samu redan men vi syns igen nästa fredag..Under veckan umgås jag troligtvis med d fina vänner jag har <3 Och längtar såå till sportlovet, för då kommer Samu igen och stannar LÄNGE! Och ska göra en liten..."surprise" med miili som vi hoppas få till en vlog sedan! Vill ha min tatuering nuuu!
Jag är lite fattig med bilder för ikväll så ni får en Miley Cyrus istället :* ÄLSKAR HÅRET!
Tja, har inte så mycket annat att berätta nu så...CIAO! :3

Sneak Peek, sjuk och allmänt!

Sitter hemma, sjuk, knappt nån röst och feber, tråkigt, tur så är pojkvännen här och kan ta hand om hus sysslorna :)
Nästa vecka blir det nya linser till glasögonen då synen blivit sämre :P VILL KUNNA SE UTAN GLASÖGON! -.-
Och nu börjar äntligen min planering av min tatuering sätta sig, ville ha ett motiv som inte alla har, något som betyder mycket för MIG, så om jag får hatkommentarer och skitblickar p.ga. eget val så kan jag bara säga: Vadå? Det är min kropp och jag är stolt över att få permanent ditsatt ett motiv som är en stor del av mitt liv, något som gör mig glad även då jag har de sämsta dagarna, så här är en sneak peek på det :) Har mixat ihop 2 tatueringar i en så att säga, som ni vet så ÄLSKAR jag drakar (ex. från httyd) och musik, så det blev en mix av det hela :D Och en tatuering är något man har för resten av sitt liv, ja, så jag vill ju ha något som betyder mycket för mig och inte för andra, och om man tror man kommer ångra sig efter några år så laga inte dit en då!!Slipar ännu på detaljerna :)
Det är en mix av:
Jag ville till först ha en diamant, men så tänkte jag ett starkare motiv, men inte så stort, det här KANSKE inte blir min första tatuering, är inte helt säker än om man ska ju vara 100% säker :D! Så vi får se ;)
Och nu börjar min laptop säga upp kontraktet, så bäst att flytta allt important till en hårdskiva Before it´s too late, sitter som bäst och taggar lite John Powell <3 :D Ps. kollade ni senaste yt klippet? om inte, gå in och kolla på Imagination Is Creation! :) och följ gärna på instagram: jessi6991 och snapchat! :D
Annars har veckan varit bra :) Jobbat, lekt med de härliga barnen, lite slaskigt ute, eller ja, inte så LIIITE xD, bakat kladdkaka med miili osv :)

Ny youtube video ute!

Halloi! Ett tag sen igen, tänkte nämna att min senaste vlog är nu ute på Youtube! :D
 
Denna gång ville Jessi och Miili att jag skulle sjunga, men jag är fortfarande för blyg gör att göra ett cover så det blev en lite random "sånglek".
 
Länk: https://youtu.be/nCbGVyCt24k In och kolla nu :)
 
Annat då...snön ligger som ett tjockt täcke överallt här, imorgon tillbaks till vardagen, Samu for just hem och imorgon ska han köra upp i bilskolan :D!
Under veckan/veckoslutet har Miili varit hos oss och chillat, ut på länk med Frida och bara umgåtts :)
Under helgen var jag och Samu ut till skidcentret med familjen och blev barn på nytt :D Åkte en del och det var riktigt kul!
Tack Miili för lockarna! xD
Och lite familjetime :D
Har förresten inte berättat att jag skaffat bil! My first own car! So happy! :D
TATTOO GOALS! :D Ha de bra! :)