Ekenäs höstmarknad 2015 & ny youtube video!

Sitter hemma med trettioelva snytna näsdukar på bordet, halspastiller i högsta hugg, vattenflaska och febernedsättande...Men än står jag på benen! Är inte så sjuk så att de inte jobbas. Har även sett klart min favoritserie Fullmetal Alchemist so now I´m like...What to do with my Life now? xD Lagat en Youtube video om marknaden och även där skrivit att ni ber om att jag sjunger ett cover av en sång, jag KANSKE gör det...men just nu är jag alldeles ur spel...ingen röst och täppt näsa så det får vänta, men jag vet att ni klarar av det ;) Be patient! Har även varit och sett på några lägenheter. Och tänkte sätta in lite bilder från årets marknad. Lika kul som varje år :D Tack alla som förgyllde det!
 
Blev inte mycket bilder från i år i och med att jag filmat mest!
Länk till min Youtube video :)
 

Tivoli i Ekenäs 2015!

Denna vecka är det en av Ekenäs mest omtalade händelser, nämligen Ekenäs Höstmarknad 2015!! Tivoli var det idag och jag var dit med Jessi och fotograferade lite :D Tyckte att bilderna blev rätt så bra! Kommer fortfarande blogga imorgon och ännu på fredag om marknaden om det vill sig väl! :)
<3
:D Feelis x1000!!!!!

Imorgon efter jobbet söker jag pojkvännen från Virkby och sedan direkt mot marknaden <3 Där vi ska fotografera, filma, vinna saker, äta gott, umgås med andra och få mera minnen för livet! För marknaden i Ekenäs är något man sällan glömmer, en tradition som hållit i sig länge och alla älskar det!!! <3
 

bilskola, storm och mys!

Jag läste igenom några äldre inlägg jag skrivit förra året, höll er alla mycket mer uppdaterade då och inte alls lika mycket numer... jag ber om ursäkt för det. Har fått mycket positiv feedback av min youtube kanal och det tackar jag för! :) fler videon kommer så fort jag har tid! Men nu är det många som bett mig göra en video där jag sjunger :o...I mean seriously? Jag älskar att sjunga men är såå blyg. Få se, få se. Idag var sista delen av mitt körkort avklarat. Nästa vecka får jag mitt riktiga kort som nu lär gälla 15 år framåt. YESS!!! 3000€ for det till det...oh well xD myser i pojkvännens rum såhär på en fredag kväll. Snart kommer han hem från jobbet! Storm där ute och trött som bara vad när man vaknat kl. 6 imorse för att köra till bilskolan och sedan halkbanan. Men ha ett bra veckoslut allihopa! Nästa vecka är det marknad som gäller! Och på måndag är det exakt 1 årsedan jag och Samu träffades första gången ❤!