The truth is...I´m tired.

So accurate it hurts...Har haft flera långa gråtperioder de senaste månanderna...Att flytta är även osäkert och man är rädd och nervös, men allt kommer bli bra bara det blir fädigt har jag fota fått höra och har ju såklart stöttande vänner och familj! <3 Men trots det känner jag mig väldigt ensam, även fastän jag varit mycket med mina vänner, ser hur de skrattar och livet fortsätter...jag känner mig vädigt tom ibland...ensam...ibland orkar jag inte med något alls...Men en lustig sak...Jag skulle bara googla på hur jag skulle avprenumerera på en sak och så kommer följande text upp: "en halua kuolla en vain jaksa elää" vilket översatt från finska betyder:
Intressant? Har någotn läst? :)
 
Men det är inte pointen, pointen är vad titeln lyder...
Oh well, på tal om annat, har haft en seg flunssa...varit otroligt hes så har inte fått sjunga något :(Många har velat att jag spelar in en video där jag sjunger och lägger upp på Youtube, jaja kanske någon dag ;)
Om man bara hade Demis röst <3 :D
På tal om sångerskor...en stor förebild för mig är P!NK! <3 Thank you so much!!! for Everything, when I´ve felt down your lyrics hade gotten me inspired to keep on trying and move forward with my Life!
<3
Och så bilder av mig och min pojkvän <3
<3 :)
Det var allt för mig! ha en bra vecka!
 

Kommentera här: