Gung i kajutan, sommarfeelis och livet ler :)

 Måndag...En ny arbetsvecka har startat och so far so good,även om humöret var sämre då man steg upp som en zombie på morgonen kl 6 så har det bara blivit bättre med dagen, och sommarens feelis låt från självaste x3m radio kanal "gung i kajutan" har helt och håller fastnat i min hjärna, nynnat på den nu nästan varje dag och irriterar alla xD men den är bra! Lyssna! :)
Fortfarande är vädret lite kallt och har inte ännu lyckats våga mig i träsket och simma och ta mitt första dopp, nope, snart inne i mitten av juni och denna tjej har fortfarande på sig sin vinterpäls xD
*sniff* Mmm känner doften av popcorn, lillebror fixat :D Man blir nästan sugen!
Sitter inomhus, som vanligt, kollar in den supercoola hemsidan http://www.emp.fi där jag fått 50 euros presentkort till :D nu blir det shoppa loss! Fick allt som allt 430 euro av släkten i dimissionsgåvor :) Super nöjd och evigt tacksam! Pengarna kommer behövas med tanke på att man är arbetslös so far i höst...vill ha sommarlov ZZzzzZZZzz....
DOUBLE KAWAII *_* Anyway haha har tråkigt....vill se på någon film och äta popcorn menhar bestlutsångest...

Dimissionsfest 2015

Idag har jag haft dimissionsfest hemma med släkten för att fira att jag blivit närvårdare! :) Massor med folk och en massa ståhej nästan hela dagen, fick massor av pengar, fina presenter och ljuvliga blommor, är såå tacksam! :)
<3 :)
Fint men blåsigt väder!
<3 Kan inte vara gladare för tillfället, även om framtiden än är lite osäker har jag klarat av 12 år av studier varav 3 år jag har kämpat på som närvårdarstuderande, stuckit nålar, studiebesök till alla möjliga platser, 7 olika praktiker, 1000 tals besök till Harolds med klassen :'D fotograferat en hel del, och upplevt såå många nya saker! Kan bara kort säga att dessa 3 år har varit några av de mest händelserika åren i mitt liv so far! Tackar alla som gjort det möjligt men främst mig själv för att jag orkat! Och kul har det dessutom varit!
<3 Nu väntar en lååång sommar, med 8 veckor städande och efter det en liten paus för att varva ner och sedan hoppas vi på att jag hittar jobb på något håll! :) söker som bäst men inte lätt! Men nu ska jag önska alla en underbar sommar! <3 Så skriver jag mer om mitt liv och allt mellan himmel och jord i nästa inlägg!
<3

Sky is the limit and summer finally started!!

Festar loss för mig själv, sitter 4 ever alone i rummet med full musik på vilket jag inte gjort på länge, hör som bäst på låten "Sky is the limit av Dj Antoine" :3 <33 Gotta love! Varje dag denna vecka har varit densamma...Vaknat kl.6 på morgonen (LOVELY) -.- iväg på jobb till kl.7 städa städa och stääädat hela dagiset, sedan hem, suttit inne och sett på anime serien attack on titan, som jag olyckligtvis såg klart igår :'( Now what?! Oh well, imorgon är det äntligen fredag, veckan har gått såååå trögt...8 veckor sommarjobb kvar då! :P Och imorgon kommer samu, på söndagen har vi även min dimissionsfest med släkten :))
Foton från förra veckoslutet med några av mina galna och härliga <3
En MASSA bilder men vädret var såå härligt och hade så kul så passade på att bevara lite minnen :)
 
Me and my crazy friends <3 Ha det gött! :)