skola, praktik, stress, känslor...

Känner mig sådär jobbigt stressad igen...omedvetet. Praktiken går rätt så bra, trivs so far där :) 3 veckor kvar efter detta och sen tillbaks till skolbänken ett par veckor igen och sen en sistapraktik på 5 veckor eventuellt i lågstadiet och sedan...dimission :O Vart har seriöst tiden farit? Efter detta ska man liksom först söka sommarjobb och sen till i höst hitta jobb??! Men känner man sig redo för det då? Nähä minsann...er skola då? GLÖM DET! 12 år i skola får räcka...:p
Nåt i den stilen ja..ORKAR INTE UÄÄÄH!
Och saknar han...igen <3
Det har kommit och gått bra saker förbi i mitt liv...Livet är som en berg- och dalbana...Men jag åker med no matter what :')
 
Och så detta...som känns som hela min vardag...
So accurate it´s just scary...:(

So true! #feelme
<3 Japp! Det var allt för idag, ha det gott! :*
 
 

Celebrating for happier days, kärlek och helgmys <3

Sportlovet undan, jobbat in och blev äntligen godkänd i småbarnspraktiken :)! Så på fredagen när Samu kom fixade vi ihop till lite extra helgmys och bara chillade hemma!
så ja...översta bilden visar väl vad mitt veckoslut i helhet gått ut på...blekt håret ytterligare, med dessvärre inget tydligare resultat, så nu blir det snart bokning för hårblekning och sedanfixning av håret till avslutningen (Långt dit än ja men bra att vara förberedd) Och beställde även examensmössan idag :DD ca. 80 euro men det får det lov att vara! Vill nog ha en mössa när jag dimitteras. Sjuk har man också blivit...först noro-virus ena veckan och flunssa den andra, men än står jag på benen ;)
mys med killarna <3 lite gott gott och dricka:D!!!
Efter att ha fått redig infektion i ögat av vagel och fått kur på ögondroppar morgon och kväll framöver pausar vi lite med sminket...:p
<3 Det var väl allt för denna gång :3 Nu en ny vecka med fortsättning på förskole praktiken :) Ha det bra!

Tisdags tristess i väntan på veckoslutet...

If not a bad title...xD Nä min fantasi är inte vad den en gång varit :/  Medan dom flesta andra sover ut, chillar och njuter av sportlovet jobbar jag istället in på förra dagispraktiken under hela sportlovsveckan...jppie :p Men imorgon onsdag...halva veckan gått yee ^^ pojkvännen är på besök en bit bort så i väntan på veckoslutet är det jobb, sovande, ätande och serier som gäller #jessiesvardag ;)
<3
Saknar mitt röda hår om jag ska vara helt ärlig...ser ut som en morot/spaghetti röra i huvudet atm men jag får stå ut med det lite till (Varför färga det om det ändå blev sådär?) Jaa hörni ibland tar minadåliga impulser över och det här är en sådan grej xD
Kände för att skriva av mig lite...Har vagel i ögat...IGEN! Troligtvis på grund av användning av smink eller sen smuts i ögat och tro mig, det är inte kul! -.- som om jag inte hade tillräckligt med besvär av glasögon redan, och nej inga kontaktlinser för min del...been there, done that...Men nu ska jag inte klaga så mycket, veckoslutet kommer...Det är typ det ända jag längtar efter varje vecka nu för tiden...Och snart sommarlov, hoppas på att få sommarjobb någonstans eftersom jag nu sökt 6 sommarjobbsplatser :D har varit aktiv denna gång! Eller försökt i alla fall så nu är det bara att vänta och se...Måste ju försöka tjäna ihop någonting eftersom man går ut skolan nu i sommar :O tiden går verkligen fort!
Mmh...Har inte så mycket annat att säga, ha en bra fortsättning på veckan allihopa! Ciao :*