Sverige kryssning ft. family Pennanen <3

Nu är jag tillbaks hemma från ett underbart veckoslut spenderat på kryssning med min pojkvän och hans familj! :D Ätit god mat, fotograferat, skrattat och levt nya minnesvärda stunder, bildbomber kommer istället för text, för som ni alla säkert vet så säger en bild mer än tusen ord ;) <3
Ute på blåsigt däck på Viking Line båten Mariella och i hytten :)
Super god ät-så-mycket-du-orkar-tills-du-storknar-för-vad-du-betalat-för-buffé ;)
Som sagt en MASSA bilder tagna, försökt "dra ner" lite på det men finns så mycket att visa :) Både från Sverige och hemhuvudstaden Helsingfors :)

<3 :) Tack för en underbar helg (med början från torsdag) :D
Nu ska jag göra mig klar för säng, helt slutkörd och imorgon skola :)

Kommande planer och veckoslut som varit :)

Veckoslutet över för 2 dagar sen (Jag vet att jag är dålig på att uppdatera bloggen, försöker vara någorlunda "redig" med den men slutar alltid med andra planer) imorgon är sista dagen av min 8 veckors praktik, sen tillbaks till skolbänken, skönt tycker jag, 8 veckor blir i längden för tråkigt ute på fält. Under veckoslutet var Samu till mitt, riktigt trevligt veckoslut och på torsdag denna vecka sitter jag några timmar i skolan, sen är det av på kryssning över lilla juls veckoslitet till Sverige med Samu och hans familj <3 Längtar! Och packar redan ^^
<3 :)
Som bilden ovan säger...mycket i tankarna, stressig hela tiden, hyperventileringsattacker nu och då (senast förra natten) :( Inte roligt men något jag kämpar med i alla fall!
Selfien, selfien och mera selfien xD koska tråk sometimes :3 Hoppas ni alla har det bra! Någo planer för kommande veckoslut? Själv spenderar jag som sagt torsdag-söndag med pojkvännen på sverigekryssning :)
Nåja, det var allt för idag! Ha det bra!

Fredag - Nu kör vi!

ÄNTLIGEN FREDAG! Ååh vad jag har längtat, skriver ett kort inlägg på min kaffe rast på jobbet då jag inte tror jag hinner efteråt, bara hem, i duschen och sen göra mig klar för "fint besök" haha, nää men pojkvännen kommer och har storstädat huset igår med mamma! Nu börjar visst säsongen för magsjukor också fy usch säger jag! Det kan hållas långt borta enligt mig! Efter idag är det bara 3 dagar kvar av min 8 veckors praktik, sen tillbaks till skolan 1 dag och sen iväg till Sverige på kryssning med pojkvännen och hans familj :)! Längtar! Och alla julklappar är redan inköpta med!
Erbjuder en liggande selfie bild då jag bloggar från telefonen, påväg till jobbet på en fredag morgon pigg och glad halv 8!
 
Och en tatuerings idè jag funderat på :)
 
Ha det bra! Bloggar troligtvis inte förrän efter veckoslutet :3