Första hjälp, sommarkänslor och happiness <3

Idag har vi övat första hjälp med första årets närvårdarstuderande. Det var roligt och lärorikt! :)
Imorgon är sista dagen som andra årets närvårdarstuderande, och då ska vi besöka ambulanser :))
Året har gått super fort so far och alla mina sommarkänslor har kickat igång och är taggad till 100% för sommaren. Även om jag har sommarjobb får jag åtminstone tjäna en hacka och ändå umgås med mina härliga vänner <3 Kan inte beskriva hur otroligt glad jag är över mitt liv just nu. Allt går verkligen framåt. 1 dag kvar av skolan, sen ledigt och sen avslutning sen sommarlov, sen sommarjobb och tjäna pengar till körkort, har fått umgås med mina nära och kära, allt som jag har drömt om har praktiskt taget börjat gå i uppfyllelse, jag har fått sommarjobb, jag är på god väg att ta körkortet och har en alldeles ljuvlig och underbar pojkvän som finns där för mig när jag behöver det som bäst!<3 Mina vänner står där för mig 24/7 och jag kan ärligt talat inte må bättre just nu! Ett leende på läpparna är allt ni kan se av mig ;)
Och idag firade jag smått med några av tjejerna att skolan är nära sitt slut med att äta i Harolds!
Ha det super bra! Det ska ja ;) :* <33

Long hot summer...

Sitter inne och blogga roch lyssnar right now på "Long Hot Summer - Keith Urban" efter en varm och solig dag spenderad med mina älsklingar! Idag har vi varit till Karis och hälsat på en utav minnas bekanta :) Solen lyst upp hela dagen och axlarna brända xD men resten av kroppen är kritvit :P Har aldrig ork att ligga och sola är typ alltid rätt så hyper I guess :3
Ekenäs <3
något som rörde mitt hjärta enormt mycket, och som många skulle kunna ta lärdom av!
Avslutning på fredagen och på lördagen har högstadiet avslutning då blir det att fara dit och fota <3
Och lite kirurgi i skolan med masken <3 världens underbaraste tös som är som en syster för mig <3 Snart har vi gått 3 år i samma skola och jag ångrar inte en dag <3 vad vore livet utan en person som dig? TACK!
Glass i stora lass, hårfärgning och besökt min brors grav har jag även gjort på helgen :)
<3 Perfekt väder! Nu ska jag bara ta det lugnt, ha det bra!
 

"Wish that I could fly, way up in the sky"

~Torsdag~
Ännu en ny, härlig dag. Varmt väder har dom lovat och jag ska än en gång spendera dagen i stan med några av mina bästa! Men först och främst...skolan...Sitter nu och skriver ett kort inlägg i skolan eftersom jag inte har nåt bättre för mig xD.
How crazy are your friends?
Stephanos foto.
Torsdagstristess kallar jag det ;) Har ärligt talat inget bättre för mig så ett litet inlägg får det bli. Igår kväll höll vi oss hos Anne och spelade badminton, jag upptäckte först nu att jag faktist suger på sport :D :P...
Haha, men jag gillar att skratta iallafall ;)
Och för varje dag kommer jag ett steg närmare augusti då Httyd 2 kommer ut i biosalarna i Finland! <3
Dr. Farrah Grays foto.
<3