Your love is my drug <3

Haft sista teoritimmen idag i körskolan och tycker själv att körande blir lättare och roligare :)
Var ute med pappa under helgen till Ramsholmen igen och fotograferade lite, underbart varmt väder och glatt humör.
Pappa och jag har vår "special stubbe" jag stått på och blivit fotograferad sen 2009 :)
Smile to the camera <3 :3
Haft rätt så lugnt på sistone men ändå tröttsamt ;) Försöker ha godisstrejk och det fungerar ju såå bra :p

Påsklovet över, back to reality...

Haft ett varmt, skönt påsklov, hoppas ni också haft det :)
Lovade att vara ut och fotografera under lovet om solen visade sig och det gjorde den faktist nästan 20+ grader under veckoslutet och strålande humör <3
Underbara bilder som jag nu bjuder på!
Vårblommorna visade sig, grann och pigga och fick även ett bar bilder av min lillebror på sin enhjuling ;)
Besökte även min gudson och han växer så fort att man inte hinner med <3
Sen var jag även ut med Minna och photoshoota lite :D
Cindy fick också ställa upp som fotomodell :*
Vi hade som sagt ett otroligt vackert väder i lilla Ekenäs under påsklovet så man bara njöt <3 även om det är lite väl tidigt så var det uppiggande :3
Många blir sällan nöjda över att se sig själv på bild som man faktist själv inte tagit men jag blev nog väldig nöjd trots allt :)
Så nu tackar jag för mig och ber alla som befinner sig i Ekenäs idag åt 4 tiden att gå hem och undvika hålla sig på gatorna då jag ska övningsköra i stan för andra gången :O!! Nervös som vanligt men skolan före! Adios! ;)
 

I need a break...

Trots att sommarlovet är här om ca.1 och en halv månad känner jag verkligen för att ta en lång paus nu! Vi har påsklov och jag har känt mig otroligt stressad de senaste veckorna...IA:n, bilskolan, skolan...ALLT! Det låter kanske chill men det är jobbigt i längden...Vill bara ha pengar och resa bort till USA....Min stora dröm <3
Har fortfarande inte uppdaterat er med några egna bilder men om solen lyser upp under påsklovet så LOVAR jag att släpa ut mig själv i naturen och fotografera lite ;)
I helhet så tycker jag själv att jag har ändrats och utvecklats mycket under det senaste året...märkbart!
Och det känns bra, har alltid varit den tysta, osäkra, blyga tjejen, men sen jag började i axxell har jag vågat stå på mig mer, träffat nya underbara människor och helt enkelt mognat! Visst har det funnits de dagar som varit kämpiga men än står jag på båda benen! Wow, blev lite väl poetisk nu så innan det blir mera babbel försöker jag skriva om något...vettigare ;). Igår körde jag första gången inne i stan med bil! Det var spännande men även läskigt. Haha, kärringstopp då och då men skrattade mig igenom det ;)
 Gammal bild som säkert kommit upp förut på bloggen men i brist på annat får det bli så här :)
Ska jag vara helt ärlig så ÄLSKAR jag fullkomligt mitt röda hår! Det har växt otroligt bra sen jag tog bort hårförlängningarna och älskar att ha håret rött, alla, eller de flesta iaf tycker att jag passar bättre i brunt men jag har prövat på de flesta hårfärger och rött är nog min favorit!
Trollböle, the Place where my heart belongs to <3