Happy Halloween...

Huhuu....Nu börjar vintern komma krypande...frost på morgnarna och kallt och blåsigt...b-r-r-rrrrr....Idag är det Halloween och min lillebror ska ut på det gamla hederliga, välkänt i U.S.A "Trick or Treat" med sina kompisar ;) eller "bus eller godis" som det är mer känt som här ;) Har en del bilder att sätta in idag som jag glömt att jag haft på kameran, men även annat såsom Halloween förberedelser :)
En hel del, frost tidigt på morgonen, fortfarande tråkiga olyckspapper att ifyllas, halloween saker upsatta, lillebror uppklädd till zombie och ansiktmasker :)) Priima skinka!
Ni ska alla ha en riktigt awesome Halloween och njuta av livet! Själv bjuder jag på en sista bild där jag själv för 2 år sedan var utklädd jag med för att gå på Annes Halloween fest 2011 ;))
Hahahah Sexigt värre eller vaddå? ;) Borde nog ha kvar utstyrseln nånstans i skåpet...Hmm-mmm....
OBS! *ignorera mina gamla glasögon xD* TNX! Stay awesome bros.....<3

Sista pianolektionen och uppiggande nyheter...

Idag var min absolut sista piano lektion. Har bestämt mig för att sluta spela på grund av att jag helt enkelt tappat intresse för att ta lektioner inom piano och det är så himla dyrt! I alla fall, fick idag reda på att jag bytt IA(inlärning i arbetet) plats med åldringsvård från Mjölbolsta till Ekenäs Haga hemmet! Så nu är jag väldigt glad då jag inte behöver pendla med buss mitt i vinter mot Svartå. :) Kan istället jobba där jag känner till allt väl! Och komma mer in för min praktik med grundlig långvård! Är så himla glad! Har haft en ganska jobbig start på veckan/veckoslutet men nu börjar saker och ting reda upp sig, trots att jag ännu känner som ett stort hål i mitt hjärta...trots vännernas stöd...så ensam....
....That feeling....Älskar fortfarande att spela piano, finns inget bättre än att sitta i djupa tankar med piano kling som musik omkring än...<3 Jag tycker bara inte att jag lär mig något på lektionerna mera och måste fokusera mer med skolan då jag inte orkar eller hinner öva på piano läxorna...
Jepp, här kommer lite blandade bilder med några meningsfulla texter jag gillar och vissa som verkligen stämmer in på mig nu och såklart PEWDIEPIE <3. Han gör mig ALLTID på gott humör när jag är nere, börja prenumerera på hans youtube idag!!!!!!
Kiva när man låter kaverina ta ens telefon för att de vill fota sånt här <3 ;) Älskar er!
Eftersom Anne är så envis så har jag typ aldrig lyckat få en bra bild tillsammans med henne och mig på att visa åt er så jag bestämde mig för att rita en åt er....Ritade den idag på timmen för jag hade inget annat o göra ;)
I know you dont like being on photos but this is as good as it gets, enjoy <3 Anne love u 4 ever! :D
 
Här är en bild på målningen jag hållit på med i en av våra kreativa kurser just nu :P
Det var allt för idag, ha en bra kväll! :)

True words speaking

 
 
Bilderna ovanför har jag satt in i dagens inlägg för att helt enkelt visa och berätta hur mina tankar är just nu, varenda bild beskriver mig till 100 % på ett eller annat sätt...Och den sista bilden valde jag ut med omsorg, moraliskt stöd för mig och mina tankar just nu...
<3
Har haft det ganska tungt de senaste dagarna, inget jag behöver skriva ut här och deprimera er med, men ibland känns det bara skönt att få skriva av sig lite, jag lovade att detta inlägg skulle bli roligare, svårt att hålla vissa saker man lovar antar jag...I alla fall, ändrade min omslagsbild till Facebook igår, för er som inte har mig som vän där...VOILÁ! :D
Oh Pewds...Gotta love him! He´s my inspiration trough all this shitty things we go trough in our Lifes...
Hoppas ni haft ett bra veckoslut? :) Var som sagt på 50 års fest igår, det var riktigt roligt, kom hem 2 tiden helt slut! ;)
Nu ska jag njuta av denna lediga söndag med att vila, samla tankarna och spela Beyond two souls!
Ha det bra!