All I want for christmas...

Glad lilla jul på er alla! Hyvää pikkujoulua kaikille! :)) Hoppas ni har det bra. Idag har jag julpyntat med pappa och ätit god julmat <3
Mysigt <3 Ljus och glitter så långt ögat når ;)
Använde pappas macro objektiv på julgransbollarna som ni kan se :)
Senare besökte vi gravgården för att sätta ett litet ljus på Peters grav.
Spelade även piano med Anne igår, roligt var det trots att man var lite "ur gängorna" ;)
Och lilla Emil var på besök igen <3 Vuxit har han gjort också :)
Ha det bra med släkt och vänner <3 Första snön har även kommit i Ekenäs idag men smalt bort lika fort som den kom :'( Nåja, den kommer nog på nytt!

Taggar julen <3

På lördag är det lilla jul, desto närmare kommer julen! Någon mer än jag som är taggad? :) Har fotograferat lite här hemifrån för att visa er vårt enkla hem i julstämning!
Sisådär ungefär :)
Och idag köpte jag och Alexander var sin julkalender! Despicable me 2 (dumma mej 2)
The cute Little minions <3
Och som alla säkert gjort som små, vaknat super tidigt på morgonen för att väcka mamma och pappa, sätta på TV:n och se på Musse Pigg och Kalle Ankas jul, hahaha :D Sedan dricka glögg och äta pepparkakor och slutligen fira jul med släkt och familj och det bästa till sist...Öppna julklappar! Stora, fyrkantiga och hårda med någon väldigt speciellt inuti :)). Men annat är det nu, visst är det härligt att få och öppna julklappar, men känslan är inte den samma fast den kanske sitter i! Vilket den nog gör, man får nog allt lite julfeelis ;)
Denna film såg jag på VHS för MÅNGA MÅÅÅNGA år sen, Rudolf med röda mulen på svenska :)) Goda tider!
En tradition att varje år på julafton se filmen, tills plötsligt, DVD dök upp, tiderna ändrades, man växte upp...
Nåja, ska inte bli alltför nostalgisk just nu ;D...
Mitt piano (keyboard), som bara står och dammar nu sen jag tappade intresset och slutade ta lektioner i piano...
Gårdagens kväll spenderades framför datorn, men inte på vanliga sättet, utan vid skissbordet ;) Ritade Tinkerbell, Tingeling och blev nog ganska nöjd :)) Vad tycker ni?
Nåja, nu ska jag feta mig med lite godis och bara vara denna afton! Ni ska alla ha det bra, tills nästa inlägg kommer...So long ;)

Vad göra?

Hej. Ännu en skoldag förbi, fick 2+ i min tent så är riktigt nöjd (skala 1-3). Men nu sitter jag hemma i min lila poncho och mjukisar och bara dör av tristess, har inget att göra medan jag väntar på att kunna vara med Anne, tänkte rita men har absolut inga ideér så nu undrar jag...Har NI några ideér? Tips på vad jag ska rita denna kväll? Om ni vill att jag ska rita och publicera in teckningar på bloggen/instagram så är det bara att skriva :))! Tar gärna emot förslag eftersom mina egna ideér är på semester för tillfället. Jag lovar inte att resultatet blir bra men ska i alla fall försöka!
Jag och Cindy (Minnas hund) myser <3
Godis!! Kan man vara sötare? :D
Ännu en till bild av mig och tjejerna när vi varpå lördan och shoppa i Åbo (fotad av Jarina) :)
Jag är rölli/brunett, izki(izabell) i mitten och Jossa längst bort ;)
Ni anar inte vad jag saknar sommaren! Kallt som bara vad ute på torget i city ;p
Jag vet inte vad jag mer ska skriva så därför kommer det upp en de random bilder här så att inlägget ska se längre ut xD!!
Som sagt mys med ponchon <3 *Harintepåglasögoneftersomglasetreflekterarmotdatorskärmen* >.<
Och då blir resultatet...Voíla -_- ;D
Hahaha nejj vad tråkigt man kan ha! Men nu kom tydligen Anne så nu ska jag sluta skriva....Men som sagt, skicka in vad ni vill att jag ska rita eller ideér osv...Ha de gött! <3 KRAM! :D