Random day xD

Slutade 4 idag, sen på piano med minna och sen hem, väl hemma chilla jag och minna, fotade lite, plötsligt var klockan redan 8 så det blev ingen länk ikväll...Minna och jag tog som sagt lite photoshoot så här kommer nu några bilder.
Mitt gulle <3
Och Anne <3 Smile and the whole world will smile back :D
Det var smått och gott för idag, imorgon en dag med Minna igen och hitta på allt möjligt...;))

Söndagströtthet...

Har haft en ganska lam dag, suttit inne framför datorn och nördat facebook och youtube hela förmiddagen. Senare var jag med Anne och till sist ut och gå med Minna och Cindy. Vi bestämde nu att komma i form. Varje kväll ut och jogga och inget mer småätande! Vilket innebär: Bye bye sweet chocolate <3 :'(....Jajaa får väl stå ut...Hur svårt kan det bli?! xD Imorgon skola igen men det blir skönt att få träffa alla igen :DD. Försökte öva på Pianoläxan tidigare men det gick åt skogen ://...Varit i duschen och sitter nu och myser framför datorn igen :33....Jag kan inte leva utan musik...Det går bara inte! Eller utan Facebook för den delen O.o. Jag LÄNGTAR såå till Sommaren. Redan skönt när solen lös på tidigare idag när man var ut och gå :))...Hoppas det blir plusgrader snart så jag kan gå ut med min nya läderrock,jag blev så kär i den! Hoppas ni andra haft ett bra sportlov. Tyvärr är det för sent för mig att sporta mer denna vecka men satsar mer på det mot våren.
Några små bilder för kvällen..Nu blir det filmkväll för min del och kanske lite provläsning om man orkar xD...Ha det bra alla!

Sportlovsveckan....

Har mest chillat, sovit,v arit ut och gå med Minna och hennes hund Cindy, och varit lite ute i stan. På Lördag blir det storshopping med Mamma. Strax kommer lite bildbomber men måste bara tillägga att jag nog har världens gulligaste kompisar <33 tack för att ni finns där för mig :33....Nu BILDER! :D
Saknar er <33 Tur så är sportlovet snart över(Även om det varit skönt) Men man kan nog inte ha härligare klasskompisar <3
Och till sist mina nya Converse :))
 
Det var allt för ikväll :DD Ha de bra!