Tosi hyvä päivä...:))

Imorgon till pappa och julpynta och äta julmat men före det öppna presenter med familjen.
Har varit en kort skoldag men ändå skönt!...Blivit snöpesad x-antal gånger bara idag -.-, men vilken storm det är ute! Har suttit och ritat närmaste timmen :D...resultat:
Ritat av bästaste Jossa <3 :D...Hoppas du gillar den!
Just nu chillar jag på "Fejjan"...
 
Jo nej säga vad man vill men så e de :P

Kvällens inlägg, happy day :D

Först cykla till skolan i iskallt väder, sen matta prov som man helt hade glömt bort...Sen till matsalen för att pina i sig lite soppa, tillbaka till skolan och sen hem igen, senare med Minna till Pianolektion som helt ärligt gick S-K-I-T . Hörde att det skulle bli snöstorm imorron..FML!!!  Men får åtminstone ut något bra av att fara till skolan..får träffa alla härliga,galna människor <3 :) Just nu sitter jag och nördar fb, städar rummet och hör på random låtar. Här kommer lite bildbomber!
Sådärja :)) Nu räcker det för ikväll!

Min blogg~Jessiesvardag

Mitt namn är Jessica, 17 år gammal och älskar musik och mina kompisar :), hobbyn är att sjunga och fotografera! Gillar även att rita mycket, och har en fantasi som aldrig upphör att förvåna folk :)...Studerar till Närvårdare i Axxell (undersköterska heter det i Sverige) bor i Finland.
Hoppas att ni ska trivas på min blogg! Försöker uppdatera er med nya inlägg så ofta jag kan, så tills dess, ha det bra! Kommer kort och gott att blogga om allt mellan himmel och jord här på min blogg!